Muziekfestival

Vrijdag avond: wordt de muziek in de pauze en na afloop van de presentatie R1 Sjaak verzorgd door een lokale band met de roots uit Winssen. Kom luisteren naar “Mucho Ruido”. Het belooft een gezellige avond te worden waarin R1 Sjaak verteld over zijn avontuur.  Sjaak heeft in 5 jaar op een motor (Yamaha R1) 75 landen doorkruist en legde daarbij 250.000 kilometer af. Zijn Yamaha R1 is hierbij ook aanwezig.

Zaterdag avond: starten we met een uniek muziekfestival. Een muziekfestival met twee muziekband‘s. De zogenaamde line-up houden we voor ons zelf. We zijn op zoek gegaan naar beginnende of ervaren bands die het leuk vinden een uitdaging met elkaar aan te gaan. Een muzikaal samenspel tussen twee bands en u als publiek. Muziek dat zijn oorsprong kent vanuit de cowboytijd en hedendaags klinkt als Soul/rock . Een genre wat goed past bij motorrijdend publiek maar zeker ook voor de rockliefhebber, die van gezelligheid, dansen, een drankje en plezier maken houdt. De doelgroep is minimaal 18+ (leeftijd) en is vooral een muziekliefhebber die graag luistert naar wat de nieuwe of ervaren muzikanten ten gehore brengen.

Kaartverkoop: Voorverkoop kaarten: 13 en 20 april (19:30 tot 20:30) in ontmoetingscentrum “De Paulus” Molenstraat 2 in Winssen.
Kosten: vrijdag € 5,00 en zaterdag € 17,50.